Selecteer de verzorging van voeten

0
5 (100%) 1 vote

Selecteer de verzorging van voetenEr zijn verschillende keuzes bandages, die worden gebruikt voor het binden van de spataderen bloedvaten. Het onderscheid zou kunnen worden, evenals het niveau van onderscheid, alsmede de samenstelling.

Make-up van rekbaar verband is opgesplitst

In het gevoel van de verlenging, de bandages worden splitsing rechtsaf naar:

 • korte rek (rek iets meer dan 50% van de oorspronkelijke dimensie);.
 • tool (grootte van 130-150%);.
 • lange (meer dan 150%).

Rekbaar verband te krijgen hoe om te voorkomen dat varicosa haarvaten, en als therapie.

Als de belangrijkste doelstelling van de vernietiging, de voorkeur moet worden verstrekt om te buigen met een lange raschetom. Alle verschillende andere niveaus van het uitrekken van de juiste therapie.

De lengte van de pleister begint met 3 meter en eindigt op 10. Over het algemeen krijgen en gebruik een grootte van 4-6 meter. Band maat niet transformeren vertrouwen op de afmetingen en ook op 10 centimeter in omvang.

Nadelen van het gebruik

Ondanks de universaliteit van elastische zwachtels (kan ook gebruik worden gemaakt van zelfs tijdens de zwangerschap), ze hebben nadelen:

 • de grootte van de voeten in de benen en de tand holte is een hogere dimensie; het is ongemakkelijk wanneer u schoenen;.
 • bij warm weer, warm in de elastische buigen;.
 • er is een kans van allergieën voor stoffen die de structuur.
 • Wat om over na te denken.

Met de elastische bandage

de pleister kan schuiven van de plaats van de verleiding;.

 • daarnaast kan stress worden gebruikt in andere locaties die niet werden beïnvloed varikoznam vergif.
 • het zal een uitdaging zijn om te verwijderen.
 • De methode van het aanbrengen van de pleister.

Hoe strip benen met een flexibele bandage voor de therapie en ook preventie varicosa haarvaten:

 1. Nadat ik opstond, onmiddellijkNadat ik opstond, onmiddellijk volgt dat het aantrekken van de benen. Als u had dat je een rechtop instelling, het kost 10 minuten om te gaan met de uitstroom van bloed en lymfe.
 2. De hele indien de been moet worden in de geheven positie. De etappe die u wilt implementeren en opgezet onder een hoek van 90 niveaus over galenica.
 3. De bandage begint met de pols naar de vingers. En daarna terug te gaan naar het dijbeen of onderbeen. De 5e moet worden in beslag genomen.
 4. De volgende actie is ter dekking van de vorige. Aan het eind van de benen, het oppervlak moet sterk zijn, en ook tijdens het naderen van kalencom gewricht en ook de heup, de overlap is toegestaan voor vijftig procent.
 5. Op de vijfde is het nodig om de ontwikkeling van het blokkeren, die voorkomt glijden van rekbaar verband.
 6. De transformatie van het gips moet meer zijn dan 10 cm van de opvallende innovatieve uitbreidingen. Dit is nodig vanwege het feit dat varicosity in sommige gebieden kan worden verborgen.
 7. Er mogen geen spins en contouren. Het bestaan van internationale organisaties, is het eveneens niet-ontvankelijk te wijten aan het feit dat het zou zeker leiden tot ongemak, maar ook tot verstoring van de normale bloedsomloop.

Niet zo goed draai de elastische bandage. In dit geval zal het bloed stromen in voldoende hoeveelheid.

De pleisters gebruik gemaakt van worden onafhankelijk van elkaar gemaakt voor elke poot.

Start met een voet verbonden. Het optreden van oedeem zal zeker niet suggereren dat de aanscherping van de bloedvaten fuseert over de benen en ook weerhoudt de bloedstroom.

Als de druk op het been met een rekbare bandage varikoznam haarvaten:.

 • Regelmatig fouten.

Vaak, wanneer Bandeira, kan worden toegepast in de onderstaande lijst fouten of onverwachte minuten:.

 • Het enige team in positie met varikoznam gif. Sapevano moet het gehele been, van de voet. De eerste bochten moeten gaan van de basis van de vingers. Het is echter essentieel om te vertrekken vingers open, die u repaint volledig rond de band.
 • Tijdens de overloop u moet de ontwikkeling van een verschil in stress. Een beperkt gips moet afhankelijk zijn van de benen, en met een geleidelijke toename op het gebied van de uitdaging – gemak.
 • Geen spanning en solide. Alleen, stress moet voelen. Echter, tijdens een wandeling de sensatie moet voldoen.

In welke mate de blinddoek nodig?

Als u besluit dat u tekent het been, niet voor het verstoren van de pleister onder de doornen. Behoort te blijven tot aan de knie of halverwege het bovenbeen.

Daarom wordt het verband zal zeker beter zijn, en alle niet-waarneembare schade, in de meeste gevallen, zal zeker worden uitgevoerd.

Negatieve aspecten van elastische bandages.

 1. Het is niet een preventief middel voor spataderen bloedvaten. Om te gaan met varicosa bloedvaten, bepaalde tekenen en symptomen en aanwijzingen voor gebruik. Ze kan niet voorkomen dat de ziekte.
 2. Kan verminderen, de huid, de bloedvaten, bloedvaten en ook de aderen, zoals in de typische slenteren en bij belasting, ongeacht de gewenste toepassing.
 3. De duur van de behandeling. Je moet ten minste een maand, zoals ook in extreme situaties, slijtage van 1,5 maanden tot 6 maanden.

Toch, voordat u verwerven of elastisch verband van de wond zorgvuldig analyseren van hun verpakking: verbandmiddelen, met uitzondering van de lengte en de breedte hebben verschillende graden estegul – laag, medium en hoog. Deze elastische bandages gebruikt worden in verschillende situaties:.

 • Powai lage prochitannosti (positivistisch niet veel minder dan 30%) wordt gebruik gemaakt van voor de therapie van gecompliceerde vormen van chronische veneuze gebrek en ook diep bloedvat trombose
 • Powai gemiddelde prochitannosti (produtivos niet veel minder dan 100%) wordt gebruik gemaakt van omgaan met varikoznam capillaire ziekte traffickin de moeilijkheden postphlebitic syndroom.
 • Bandage grote rastenii (produtivos niet minder dan 150%) wordt gebruik gemaakt van het te behandelen varicosa aderen i En-II-niveau, voor de therapie lipodrene ziekte

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here