• info@cateraar-zuidholland.nl

Hoe kies je een kassa voor de horeca?

kassa
admin      0

Hoe kies je een kassa voor de horeca?

Tegenwoordig kan bijna geen enkel horeca bedrijf nog zonder een goede kassa in zijn bedrijf. Zelfs in de kleinste zaakjes wordt alles elektronisch geregeld. En ze hebben gelijk ook, want het scheel een hoop extra werk in de boekhouding en er geen losse briefjes meer voor nodig als je het hele pakket afsluit. Want een goed kassasysteem houdt natuurlijk niet op bij alleen een echte kassa, maar dat houdt ook in dat het personeel werk met een handheld. Dat is het kastje waarop ze direct de bestellingen op kunnen invoeren. Die bestellingen staan vervolgens direct op de juiste tafel van de klant geregistreerd. In de keuken ontvangen ze hierdoor de directe orders op hun eigen kastje of worden de bestelling uitgeprint. Dit alles scheelt een hoop werk. De kans dat een bestelling verkeerd gaat wordt door deze vorm van technologie een stuk kleiner.

Welke kassa heb je nodig?

Wanneer je hebt besloten te gaan kijken voor een geautomatiseerde horeca kassa, kan je beginnen met je af te vragen welk systeem voor jou het beste zou passen. Heb je een klein bedrijf, dan zal je misschien voor een andere oplossing gaan kiezen dan wanneer je een grote horeca tent hebt. Alleen een kassa waarop je de bestellingen invoert zodat dat kan worden doorgestuurd naar de keuken, is al een mooie oplossing als je niet meer dan drie man personeel hebt lopen op een avond. Heb je te maken met veel terraslopen in de zomer? Dan kan een handheld wel een echte uitkomst bieden. Je personeel hoeft hierdoor minder kilometers af te leggen en is veel sneller met het doorgeven van de bestellingen. Nog een voordeel is dat de kladblaadjes niet meer in de war kunnen raken. Voor het keukenpersoneel zijn de opties ook steeds uitgebreider. Vrij bekend is inmiddels toch wel het systeem waarbij een bonnetje wordt uitgeprint van de kassa zodat de koks deze bestelling kunnen maken. Het systeem werk vrij goed bij bijna elke horeca gelegenheid. Maar het is ook mogelijk de keuken een eigen digitaal scherm te geven waarop de gerechten binnen komen.

kassa

De juiste kassa vinden voor je horeca-onderneming? Laat je goed informeren.

Het vinden van een goede kassa

Tegenwoordig zijn er genoeg bedrijven die een kassa voor de horeca aanbieden. Niet ieder systeem werkt hetzelfde of past bij jou bedrijf. Laat je hier van te voren goed over inlichten en ga niet zomaar tot aanschaf over. Op internet is er al veel informatie over te vinden. De bedrijven in kwestie zullen je vragen ook maar wat graag beantwoorden of een demonstratie komen geven. Houdt ook in de gaten of het bedrijf wat jij kassa gaat leveren een goede supportdienst heeft. Er is niets ergens dan op drukke dagen te komen staan met een kassa die het niet meer doet.

Menu

Contact

Neem direct contact op:

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht